Praktisk informasjon

Gammel skute med mange muligheter! 

PÅKLEDNING
Anna Rogde har 19 varmejakker og oljejakker ombord, til fri disposisjon for våre gjester. Det anbefales likevel å ta med varmt, vindtett og vannavstøtende tøy, varmekjeledresser er det beste for da dekker man hele kroppen. Goretex fungerer også bra, bare man kler seg godt under. Varmt fottøy med gummierte såler (for godt fotfeste) samt hodeplagg og vanntette hansker er også å anbefale. «Det finns ikke dårlig vær, bare dårlige klær...!" 

FISKEUTSTYR
Anna Rogde er ikke veldig godt egnet som fiskebåt, men har man lyst å kaste ut et snøre, kan man ta et med seg på tur. Er det bra fangst og det høver slik, kan man tilberede og spise den om bord. 

UTSTYRET OMBORD
Dere trenger ikke å ta med soveposer, Anna Rogde har allergi testet og behagelig engangs sengetøy om bord inkl. i prisen. Redningsvester finnes i kasser på dekk og skipper vil ta en gjennomgang av rutinene for bruken av disse før turen starter. Ellers har Anna Rogde: 2 toaletter med vaskeservant, 1 dusj, vaskemaskin og tørketrommel, bysse med kjøleskap, fryser, stekeovn, kokeplater, mikroovn og oppvaskmaskin

DRIKKESERVERING
Anna Rogde har bevilgning for drikkeservering på lik linje med en vanlig restaurant, derfor må all drikke som nytes ombord kjøpes fra Anna Rogde. 

Dersom arrangøren skal betale dette får han utdelt drikkebonger av kokken, hvor antallet telles opp og signeres for ved reisens slutt. Faktura sendes da i etterkant av turen og her er det arrangørenes ansvar å signere for den serveringen som har vært. 

Ellers er det også mulig for hver enkelt å kjøpe drikkevarer. Vi tar også bankkort.