Anna Rogdes Venner

Anna Rogdes Venner er en forening som har som formål å støtte opp om bevaringen og driften av skonnerten - Anna Rogde - etter prinsippene for antikvarisk arbeide samt arbeide for bedre båtkultur, sjøvett og sikkerhet. 

Også du kan bli medlem i Anna Rogdes venner! Vi jobber for å støtte opp om driften til en av verdens største maritime kulturskatter, skonnerten "Anna Rogde" fra 1868. Det gjør vi gjennom bidrag til vedlikehold ombord, som frivillig mannskap på kundeturer og fronter skonnerten på ulike arrangement.

For å bli medlem: Ta kontakt med styreleder Anne Margrethe Eneberg, tlf 911 14 560. Si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med.

Medlemsfordeler: Den aller største belønningen er vissheten om at skonnerten bevares og drives. Bevaringen skjer gjennom bruk. Som medlem er du med å sikre at Harstad fortsatt kan være stolte av å ha det største seilskipet i Nord- Norge, og verdens eldste fortsatt operative skonnert. Ditt bidrag gjør også at skonnerten kan representere Harstad og Nord Norge i inn- og utland. I tillegg får du delta på opplæring i sjømannskap og turer i regi av både venneforeningen og Sør-Troms museum. Du vil motta informasjon om kommende arrangement og turer pr. e-post og på din mobil.

Medlem: Kr. 300,-
Familie medlem: Kr. 500,-
Bedriftsmedlem: Kr.2000,-

Vi har hyggelige lokaler på Merkur, hvor skuta også har hjemmekai. Vårt kontor er bemannet på hverdager fra kl. 10.00 -14.00. 

KONTAKTINFO
Adresse: Merkurveien 21
Postadresse: Postboks 2228, 9497 Harstad
E-post: annarogde1@gmail.com
Mobil: 909 71 004